Armband met foto

Armband met foto

Maak zelf een persoonlijk sieraad met een foto of naam van je dierbaren. Super leuk voor zowel een man als een vrouw. Een uniek en origineel cadeau voor mooie gelegenheden zoals een verjaardag of geboorte. Stel je foto armband helemaal naar eigen wens samen in 3 stappen. 
Armband met foto

Een leren armband met foto of namen is een mooi en persoonlijk cadeau voor jezelf of om weg te geven. Je kan kiezen uit een brede en smalle foto armband. Op de brede armbanden passen foto of naamsbedels van 2cm. Je kan ook kiezen voor een smallere armband waar bedels van 1 cm op passen. Je stelt je armband makkelijk zelf samen, zo geef je extra betekenis aan dit mooie sieraad. Je kan kiezen uit veel verschillende soorten armbanden, voor iedere pols wat wils! De bedels zijn verwisselbaar, hierdoor kan je blijven veranderen of later nog een bedel toevoegen.

Persoonlijke fotojuwelen

Naast de armbanden met foto kan je ook een een hanger, ketting of sleutelhanger met foto bestellen. Alle foto sieraden kan je combineren met bedels met eigen teksten of bijpassende symbolen.

Maak je eigen foto sieraad

Jij kiest de onderdelen van je fotoarmband en wij maken er een mooi geheel van. We controleren altijd je bestelling en nemen contact met je op als iets niet helemaal klopt.

  • Uniek en orgineel.
  • Met zorg en liefde gemaakt.
  • 100% tevredenheidsgarantie.

Wat onze klanten zeggen

Sylvia
22-01-2023

Snelle levering en super mooi!!

5 van 5
Renate Malomgré
24-08-2022

Geweldige service had een verandering van busnummer en een mail gekregen of dat wel klopte. Bestelling is perfect aangek...

5 van 5
Jessica
03-08-2022

Heel mooi armbandje,met eigen tekst. En snelle levering ,super blij mee 😀😀

4 van 5