Armband met foto

Armband met foto

Maak een persoonlijk sieraad met een foto of naam van je dierbaren. Een uniek en origineel cadeau voor mooie gelegenheden zoals een verjaardag of geboorte. Stel je foto armband helemaal naar eigen wens samen in 3 stappen. 
Armband met foto

Een leren armband met foto of namen is een mooi en persoonlijk cadeau voor jezelf of om weg te geven. Je kan kiezen uit een brede en smalle foto armband. Op de brede armbanden passen foto of naamsbedels van 2cm. Je kan ook kiezen voor een smallere armband waar bedels van 1 cm op passen. Je stelt je armband makkelijk zelf samen, zo geef je extra betekenis aan dit mooie sieraad. Je kan kiezen uit veel verschillende soorten armbanden, voor iedere pols wat wils! De bedels zijn verwisselbaar, hierdoor kan je blijven veranderen of later nog een bedel toevoegen.

Persoonlijke fotojuwelen

Naast de armbanden met foto kan je ook een een hanger, ketting of sleutelhanger met foto bestellen. Alle foto sieraden kan je combineren met bedels met eigen teksten of bijpassende symbolen.

Maak je eigen foto sieraad

Jij kiest de onderdelen van je fotoarmband en wij maken er een mooi geheel van. We controleren altijd je bestelling en nemen contact met je op als iets niet helemaal klopt.

  • Uniek en orgineel.
  • Met zorg en liefde gemaakt.
  • 100% tevredenheidsgarantie.

Wat onze klanten zeggen

Dineke van Dijk
06-09-2019

Vandaag t bestelde armbandje binnen gekregen. Echt super leuk Ook stevig degelijk materiaal. Echt een aanrader Zal zek...

5 van 5
Alie Muilenburg
23-07-2019

Super snelle levering en mijn sleutelhanger is super mooi geworden ik ben er erg blij mee

5 van 5
Mo
20-07-2019

Wat een service, vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Keurig verpakt in een mooi zakje. Product zeer mooi. Wij zijn erg tevreden. Dank je wel

5 van 5